professional portrait

Creative Tabló Fotózás a Pixl Studionál

Egy különleges szolgáltatás, különleges osztályoknak. Tűnj ki a sablon tabló fotók közül, és csillogj a képeken úgy mint egy igazi sztár!

A design tabló fotózás igazi különlegessége, a megvilágitásban és a professzionális utómunkában van. A fotó fekete és/vagy fehér háttér előtt történik, és kizárólag stúdióban, stúdió lámpákkal, melyet természtesen mi biztosítunk. Ezen felül ha kéritek biztosítunk a fotózáshoz mester sminkest, és különböző kellékeket, melyel feldobjuk, és különlegessé tesszük a fotót. A creative tabló képen felül digitálisan kaptok egy 10-13 képből álló retusált portfóliót is, melyet a fotózás alatt készült legjobb képeitekből válogatunk ki 

+2 Ajánlat: Ha a tabló fotózásnak ezt a Creative formáját választjátok, akkor rendkívül kedvező áron elkészítjük az osztálynak a Tabló grafikáját is. És még ennél is tovább megyünk. Ha a kombinált fotózást választjátok, ami tartalmazza a creative illetve a sima tabló fotózást is akkor a Tablótok grafikáját INGYEN megcsináljuk! 

A Designe Tabló fotózás csomag árai:

Creative Tabló fotózásaink

Igazi ujdonságként hatott Nyíregyházán a Creative tabló készítése, és fotózása, és nagy örömünkre szolgált hogy elsöprő sikereket arattak a munkáink. A Zay Anna Gimnázium 12 A osztályának készített kreatív tablónk tavaly a II. helyen végzett az Országos Tabló versenyen, és egy fantasztikus utazást nyert az Osztály, valamint a Művészeti Szakgimnázium Táncművészeti Tagozatának 5. éves hallgatói választottak minket.

STANDARD TABLÓ FOTÓK

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el