kreativitás / jókedv / elégedetség

A Fotózás a Szenvedélyünk...

A fotózás legszélesebb skáláját nyújta cégünk: NEKED! Legyen szó Porté, Glamour, Divatfotó, Tabló fotó, Családi fotózás, Baba-Mama fotózás, netán Tárgyfotózásról, Rendezvény fotózásról, akár kültéri helyszínen vagy Studió munka keretein belül. 

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

A fotózás gondos megtervezésén túl kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink igényeinek előzetes feltárását. Ötleteinkkel, tapasztalatainkkal, látványterveinkkel már jóval a fotózás előtt kész tervet vázolunk, hogy te a fótózás után már olyan terméket kapj a kezedbe, amilyet elvársz...sőt mi több, minden esetben arra törekszünk, hogy túl is szárnyaljuk az elvárásokat. Egyik Specialitásunk a digitális utómunka, mely sok esetben nem csak egy egyszerű retusálásról szól, hanem a rólad készült fotókból igazi művészeti értéket varázsolunk, melyet bátran kiakaszthatsz a háloszobád falára. Legyen az fotó manipuláció, digitális festés, kép effektezés, vagy akár Fantasy Art.

DIGITAL ART GALÉRIA

Grafikai munkáinkról bővebben.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el