MOVIE

Videózás

Vállaljuk egyedi klippek, werk filmek, születésnapi meglepetés filmek vágását, szerkesztését. Reklámfilmek, arculati filmek készítését hozott anyagból, vagy új anyag gyártását.

Megvan az elképzelés de a kivitelezéssel gondok akadnak? A fotózás kéz a kézben jár a mozgó képpel, így adott a lehetőség hogy kihozzuk a maximumot az elképzeléseidből. A Pixl studio olyan neves társulatoknak szerkesztette és vágta a klipjeit, mint a háromszoros világbajnok 4 for Dance, a külföldön nagy sikerrel bemutatott és azóta Európai turnéján lévő 5DOORS Dance in the Light Show, vagy ide sorolhatjuk a Csillag Születik döntős csapatát az Everdance Táncszínházat is. A Siófoki Szabadtéri Színpad 2016-os nyári évadának is a Pixl studió volt a Grafikai, és vizuális vezetője. 


Hogy miben tudunk neked segíteni? Szeretnéd meglepni a kedvesedet, vagy a családodat egy megható születésnapi kisfilmmel? Mi megszerkesztjük neked. Szeretnéd egy 30 mp-es kisfilmmel promotálni a termékedet vagy a vállalkozásodat? Egyeztessünk időpontot, és vázoljuk neked a lehetőségeket. Szeretnél egy profi klippet a tánciskoládnak, vagy a zenekarodnak? A filmezés világa rengeteg rejtett lehetőséget rejt, melybe most neked is lehetőséged van belepillantani. Tevékenységünkhöz sorolhatjuk még a vírus videók gyártását, és az arculati filmeket is.

Személyre szabott Árajánlatunkat kérd ITT

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el